powered by Bere Stejar

3 locuri unde te poti da in caiac sau canoe in Romania

Miscare

In vremuri stravechi, de esenta tare, transportul cu canoea sau caiacul erau la ordinea zilei, fiind vehicule ieftine de transport pe apa. In vremurile noastre sunt doar vehicule ale aventurii si explorarii minunatiilor oferite de natura. 

Esti pasionat de sporturile nautice? Iti place sa descoperi mereu locuri noi si sa simti pulsul naturii? Daca da, atunci plimbarea cu caiacul este o activitate pe care trebuie sa o incerci vara asta! Iata cateva sugestii de locuri din tara noastra unde poti sa “testezi apele”, inchiriand caiacul si echipamentul necesar:


1. Plimbari cu caiacul pe Dunare

Poti alege diferite trasee: de la Giurgiu la Oltenita sau din portul Oltenitei spre locul unde Argesul se varsa in Dunare. De asemenea, o plimbare prin Cazanele Dunarii iti ofera peisaje spectaculoase, asa ca nu o rata!

 

2. Plimbari cu caiacul in Delta

Delta este locul perfect unde poti admira zone mai putin atinse de privirea omului, asa ca nu iti uita acasa aparatul foto! Aici vei intalni zeci de specii de plante si de pasari, dar si rasarituri sau apusuri extraordinare. O tura cu caiacul in Delta Dunarii are un grad usor de dificultate, deci nu ai de ce sa iti faci griji.

 

3. Plimbari cu caiacul in Delta Neajlovului

Daca iti este greu sa ajungi in Delta Dunarii, Delta Neajlovului este o alternativa mult mai accesibila. Aflat la 30 de km de Bucuresti, acest loc te intampina cu o rezervatie superba de nuferi, dar si cu multe specii de pasari. Traseul serpuieste printr-o padure salbatica, fiind foarte usor de parcurs.

Tu in ce ape de esenta tare te-ai aventurat? Impartaseste si cu noi locurile prin care caiacul te-a purtat!

Esential sa citesti si

Echipeaza-te de alergat pentru sezonul rece

Citeste mai mult

Sfaturi pentru fotografii impresionante toamna

Citeste mai mult