powered by Bere Stejar

Cum prepari un smoothie cu spanac

Treburi casnice

Daca ti-ai propus ca dimineata asta s-o incepi in forta, avem solutia potrivita pentru tine: un smoothie cu spanac (da, stim ca erai fan Popeye cand erai mic). Dar ca sa aiba un gust si mai puternic, mai punem si niste fructe.


Vei avea nevoie de:


·        150-200 ml apa

·        banana bine coapta

·        un mar

·        mana de spanac

·        10 cuburi de gheata


1.      Curata fructele.

Incepe simplu, desfa banana. Apoi curata marul si taie-l in bucati mici. Spala bine frunzele de spanac si rupe-le.


2.      Pune tot in blender.

Acum e timpul pentru marea unire. Toarna fructele taiate si frunzele de spanac in bol.


3.      Scoate gheata.

Ca sa faci un smoothie cu adevarat racoros, scoate marfa buna din frigider. Adica vreo 10 cubulete de gheata. Pune-le in vas si adauga si o ceasca de apa, in functie de cat de dens il vrei. Mai ai un singur pas sa-ti pregatesti un smoothie care sa te energizeze mai ceva ca un shake proteic.


4.      Apasa butonul.

Exact. Asta e tot ce mai ai de facut ca sa fii aproape Popeye! Apasa cu putere butonul care va storci tot ce ai pus tu acolo si iti va oferi cel mai gustos si fortos smoothie de care te poti bucura la primele ore ale zilei. Asteapta cateva zeci de secunde. Ok. Suficient.


5.      Savureaza-l.

Toarna smoothie-ul proaspat in pahar si da-l pe gat. E? Simti cum iti creste puterea? Ma rog, nu e cazul sa-ti pipai antebratul chiar acum. Mai ai de facut unul si maine dimineata. Si poimaine. Ma rog, intelegi tu…


Vei simti efectele lui in cateva minute. Ai rabdare. Pana atunci, poti sa mai faci ceva de esenta tare. Cum ar fi… sa faci vreo 50 de flotari, asa de inviorare. Ca doar vrem sa incepem ziua in forta, nu? 

Esential sa citesti si

Exercitii pentru concentrare

Citeste mai mult

Esential de stiut despre pescuit

Citeste mai mult