powered by Bere Stejar

Cum sa-ti faci propriul echipament de sala in cateva minute

Miscare

De cate ori ti-ai promis ca o sa te apuci de sala si nu ai reusit? Poate te simti intimidat de sala si nu stii de unde sa incepi. Poate ai un program foarte incarcat si nu ai timp sa ajungi la sala. Sa-ti cumperi gantere si haltere de la magazinele specializate costa, insa exista metode prin care sa ajungi la un compromis si sa pui muschii la treaba la costuri mult mai scazute chiar la tine acasa.


In acest articol vom expune cateva metode prin care poti sa-ti construiesti propriile greutati care pot fi utilizate pentru diverse exercitii fizice.


1.   Greutati din sticle sau conserve

Pentru exercitii de incalzire sau la intensitate ridicata, poti folosi sticle vechi pe care le umpli cu nisip. Poti utiliza chiar si conserve nedesfacute pe care le gasesti prin camara.


Daca vrei greutati mai mari, poti pur si simplu sa lipesti mai multe sticle cu nisip unele de altele folosind banda adeziva.


2.   Centura cu saci de nisip

Daca vrei sa faci flotari, genuflexiuni sau tractiuni mai grele, foloseste mai multi saculeti sau pungi cu nisip pe care le legi de o curea sau o sfoara.


3.   Galetuse cu nisip

Foloseste niste galetuse vechi de vopsea sau alimente pe care le vei umple cu nisip. Ca sa fie mai grele, adauga si apa. Ca sa-ti faci o haltera, pui manerele galetilor pe o coada de matura si le fixezi cu sfoara sau banda adeziva. Astfel, poti sa lucrezi pieptul si bratele.

 

4.   Geanta de voiaj cu saci de nisip

Tine 10-15 pungi umplute cu nisip la congelator si umple o geanta de voiaj. Inchizi fermoarul si gata, ai o greutate cat vrei tu de mare pe care o poti folosi pentru diverse grupe musculare.


Acestea sunt cateva metode fulger prin care poti inlocui echipamentul de la sala cu ce gasesti prin casa sau prin curte. Exista evident nenumarate alte modalitati, pe care un barbat de esenta tare cu vointa si determinare le gaseste mereu. Asa ca pune-ti energia la treaba!

Esential sa citesti si

Cum pornesti masina daca ai ramas fara baterie

Citeste mai mult

Importanta unei semnaturi barbatesti

Citeste mai mult