powered by Bere Stejar

Importanta unei semnaturi barbatesti

Timp liber

Orice barbat trebuie sa aiba o semnatura memorabila. Indiferent de profesie, modul in care te semnezi reflecta o parte a personalitatii tale. Totodata, este un moment perfect sa iti exersezi scrisul de mana, pe care, sa fim seriosi, nu il folosesti zi de zi.


Cel mai greu e inceputul

Analizeaza-ti semnatura actuala si vezi daca are nevoie de un element nou, barbatesc sau de o schimbare totala. Daca deja ai acte importante pentru care ai folosit semnatura actuala, nu strica sa exersezi una noua, doar pentru lucruri neoficiale.


Ce vrei sa spui

Sau, mai bine zis, ce vrei sa spuna semnatura ta despre tine? Nu este o intrebare profunda despre starea sufletului tau, ci trebuie sa raspunzi la ea intr-unul din feluri: vrei sa poti semna rapid si eficient sau vrei sa ai o semnatura frumoasa, usor de recunoscut chiar si ”din avion”.


Pune o parte din tine

Bineinteles, ar fi recomandat ca semnatura ta sa contina si numele tau. Asta daca nu reprezinta un pseudonim sau un alter ego. Decide ce vrei sa incluzi din numele complet: prenume si nume, nume si prenume, doar nume, doar prenume sau poate initiale?


Fura de la altii

Nu toata semnatura, pentru ca este destul de ilegal. Dar iti recomandam sa te uiti la alte semnaturi pentru inspiratie, imprumuta elemente care-ti plac si incearca sa le reproduci, integrandu-le in a ta.


Experimenteaza

Distreaza-te cu litere mari, subliniate, bucle si alte nebunii, ca sa faci din semnatura ta una memorabila. Daca te hotarasti la o semnatura finala, exerseaza pe hartie cu diferite instrumente de scris si vezi daca este ”the one”, demna de pastrat. 

 

Ai gasit-o? O pastrezi? Felicitari, ai o noua semnatura! De acum inainte, o poti integra in scrisori si bilete sau, de ce nu, digital in e-mailuri si pe blogul tau. 

Esential sa citesti si

De la o minte amortita la o minte pregatita: trucuri de inviorare la birou

Citeste mai mult

Fa cartofi prajiti ca un expert

Citeste mai mult